Nulte epizode #2

15421208583_a2bf4d6b6d_z

Zaključek: Državljan D je v prvem fund runu v rekordnem času zbral vsa sredstva, ki jih potrebuje za nadaljevanje. Hvala in se vidimo v naslednji epizodi!

Šest epizod. Šest zgodb. Šest problemov. Šest rešitev. Tri ure vsebine. Državljan D.

Koncept je sedaj jasen, način predstavljen. How do you like it? Po prvih odzivih sodeč, zelo. Kar me veseli. Ker to pomeni, da sva skupaj našla način komuniciranja, ki ustreza obema. Od katerega ima vsak nekaj. Ki zadovolji, poteši in hkrati zanimira. Da si na koncu boljši, kot si bil na začetku.

Čeprav sem v zadnji nulti epizodi rekel, da je (heh) zadnja, to ni res. Oziroma je. Odvisno je od tebe. Ker ti bom sedaj ponudil nekaj, česar ne boš mogel zavrniti.

Vsi vemo, da stvari na svetu stanejo. O tem ne bova debatirala. Za eno epizodo podcasta gre pet ur mojega časa, znanja, šarma. Kar pomeni, da sem za šest epizod porabil trideset ur dela. Štiri dni. Se ti zdi to malo?

 

Predlog, ki ga ne moreš zavrniti

Ker sva oba mnenja, da je potrebno dobro delo podpirati, imam zate predlog. Ne bom te še prosil, da financiraj celotno epizodo ali sezono podcasta Državljan D. Nisva še tam. Tole je prvi zmenek. Zato te bom prosil, da mi kupiš eno od spodnjih štirih knjig.

Zakaj?

Mogoče ne veš, a zadnjih nekaj let je ena od mojih zadolžitev pisanje recenzij za revijo Monitor Pro. Ki mi recenzije plača. Za recenzijo dobim več kot je cena knjige, zato lahko nakup spodnje knjige šteješ kot investicijo vame. V moje delo. V mojo energijo.

Dobil boš zelo dobro kupčijo. Knjige stanejo do trideset evrov, za recenzije dobim veliko več denarja. Splača se.

Kaj moraš narediti?

1. Klikni na tale link (sorry za ekstra klik, ampak ni mi uspelo najti načina, kako seznam prikazati direkt na blogu)
2. Izberi edino eno od štirih dveh knjigo (Hvala Rok in hvala Nejc in hvala Domen in hvala Aleš!).
3. Opravi nakup
4. Počakaj na mojo zahvalo 🙂

Join the discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Podcast Državljan D

Naročite se na podcast Državljan D!